Αγωνίσου μαζί μας.

Οι πλειστηριασμοί είναι εδώ. Μη μένεις θεατής

Αν θέλεις να σώσεις το σπίτι σου, θα σταθούμε διπλα σου.

Όχι στην ανάθεση, Όχι στην παραίτηση.

Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Καταγγελία: Ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Αθηνών τώρα κρύβει πλειστηριασμούς που γίνονται στα συμβολαιογραφεία.

Καταγγελία: Ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Αθηνών τώρα κρύβει
 πλειστηριασμούς που γίνονται στα συμβολαιογραφεία.

Τα ψέματα και η παραπληροφόρηση του προεδρείου του Συμβολαιογραφικού 
Συλλόγου Αθηνών συνεχίζονται.
Τον τελευταίο καιρό και ειδικά με την έναρξη των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών το προεδρείο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου & Δωδεκανήσου με την υπογραφή του κ. Γ.Ρούσκα έχει επιδοθεί σε μια εκστρατεία ψεμάτων, παραπληροφόρησης και συκοφάντησης των κινημάτων κατά των πλειστηριασμών. Παρακάμπτοντας την εκστρατεία λάσπης που καθημερινά πλέον εξαπολύουν οι ανεμιστήρες του κ. Ρούσκα και της παρέας του ενάντια στα κινήματα κατά των πλειστηριασμών, αποκαλύπτουμε τις λαθροχειρίες του σε σχέση με τον αριθμό των πλειστηριασμών που γίνονται στα συμβολαιογραφικά γραφεία.

Προσπαθώντας να δικαιολογήσει το ρόλο μιας δράκας μεγαλο-συμβολαιογράφων και αυτού του ίδιου του κ. Ρούσκα στην αρπαγή λαϊκών περιουσιών και στην καταστροφή της οικονομίας της χώρας, προκειμένου να εξυπηρετηθούν εχθρικά προς τη χώρα και το λαό της συμφέροντα (τραπεζίτες, τοκογλύφοι δανειστές, κοράκια επενδυτές, αλλά και μεγαλοσυμβολαιογράφοι) παραποιεί την πραγματικότητα, για να υπηρετήσει  την προπαγάνδα της κυβέρνησης ότι τάχα δεν εκπλειστηριάζονται λαϊκές περιουσίες.

Χαρακτηριστικό δείγμα ψεύδους και παραπληροφόρησης είναι το Δελτίο Τύπου με ημερομηνία 1/3/2018 που με την υπογραφή του κ. Ρούσκα ανακοινώθηκε δημόσια και αναφέρεται στον αριθμό των πλειστηριασμών που πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη ημέρα (28/2/2018) και για μέρες τώρα αποτελεί τη σημαία της γκαιμπελικής έμπνευσης εκστρατείας των τραπεζιτών και της κυβέρνησης.

 Δελτίο Τύπου της 1/3/2018-αναφέρεται στους πλειστηριασμούς της 28/2/2018
του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου & Δωδεκανήσου –


Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

Ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου & Δωδεκανήσου με συνέπεια στην ενημέρωση της κοινής γνώμης ως διαχειριστής της νόμιμης διαδικασίας των πλειστηριασμών ανακοινώνει ότι κατά την πρώτη ημέρα (Τετάρτη 28.2.18) διεξαγωγής των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών πανελλαδικά είχαν προγραμματιστεί να εκτελεστούν 261 πλειστηριασμοί. Εξ αυτών 76 κρίθηκαν γόνιμοι, 50 πλειστηριασμοί ανεστάλησαν κατόπιν συνεννόησης των οφειλετών και του επισπεύδοντα και 135 κηρύχθηκαν άγονοι και θα επαναληφθούν εν ευθέτω χρόνω.
πηγή: http://enotariat.gr/?p=3663

                   Απαντάμε στις λαθροχειρίες του επαίσχυντου Δελτίου Τύπου
Πιο συγκεκριμένα:
1. Μιλάει (το Δελτίο) για 261 πλειστηριασμούς συνολικά ενώ στην πραγματικότητα είναι 229. Προφανώς το επιτελείο του κ.Ρούσκα γνωρίζει να μετρά μόνο στρέματα και τετραγωνικά ή σκόπιμα παραποιεί ακόμη και αυτό  τον αριθμό,  προκειμένου να "θολώσουν" τα νερά ;
2. Μιλάει για 76 γόνιμους πλειστηριασμούς ενώ πρόκειται για 157 αθροιστικά (δείτε πίνακες [1] και [2].
-Μιλάει για 50 πλειστηριασμούς που ανεστάλησαν 135 που κηρύχθηκαν άγονοι (αθροιστικά 185) ενώ στην πραγματικότητα έχουμε 50 (σωστά) υπό αναστολή, 20 άγονους και 2 υπό καθεστώς εκκρεμότητας (αθροιστικά 72) [πίνακας 3].
Γενικό σύνολο πλειστηριασμών 229

Η μεγάλη λαθροχειρία του κ. Ρούσκα και της παρέας του γίνεται στους γόνιμους πλειστηριασμούς όπου οι μισοί και πλέον εκτελεσθέντες πλειστηριασμοί (εμφανίζει το δελτίο τύπου 76 ενώ πρόκειται για 157), κρύβονται πίσω από μαγειρεμένες αριθμητικές. Και άντε ο καθένας μας  με όλο αυτό το μαγείρεμα να βγάλει άκρη.

Για κάθε ενδιαφερόμενο ευτυχώς, και τον κ. Ρούσκα δυστυχώς, τα στοιχεία είναι στο διαδίκτυο. Θέλει βέβαια υπομονή και αρκετή φαντασία για να "ξεκλειδώσει" ο κάθε αναγνώστης τις λαθροχειρίες που έχει το θράσσος να πουλάει δεξιά κι αριστερά ο κ. Ρούσκας.
Το σχετικό link https://www.eauction.gr/ (επιλέγουμε ημερομηνία από 28/2/2018 έως και 28/2/2018)

Ενωτική Πρωτοβουλία κατά των Πλειστηριασμών

ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ

Εκτελεσθέντες πλειστηριασμοί-πίνακες 1 και 2





Άγονοι και υπό αναστολή πλειστηριασμοί-πίνακας 3


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου