Αγωνίσου μαζί μας.

Οι πλειστηριασμοί είναι εδώ. Μη μένεις θεατής

Αν θέλεις να σώσεις το σπίτι σου, θα σταθούμε διπλα σου.

Όχι στην ανάθεση, Όχι στην παραίτηση.

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

Πλειστηριασμοί-οι αριθμοί προκαλούν ίλιγγο. Όλα στο σφυρί !

Πλειστηριασμοί-οι αριθμοί προκαλούν ίλιγγο. Όλα στο σφυρί !

Ενημέρωση για κινητοποίηση/Συνέλευση

Οι ημέρες Ισπανίας δεν είναι μακρυά...


-Κινητοποίηση:
Στην τράπεζα ALPHA BANK Τετάρτη 25 Σεπτέμβρη ώρα ώρα 12.00 στην οδό Κοραή-έξοδος ΜΕΤΡΟ. Η ALPHA BANK είναι η τράπεζα που συνεργάζεται με την πιο επιθετική εισπρακτική-realEstate εταιρεία την CEPAL Hellas στην οποία έχει εκχωρήσει προς είσπραξη ένα μεγάλο πακέτο κόκκινων δανείων τα πλείστα των οποίων είναι από λαϊκά νοικοκυριά και των οποίων τα ακίνητα βρίσκονται σε λαϊκά προάστια.

Πιο συγκεκριμένα: αυτή τη βδομάδα η CEPAL έχει αναλάβει “να καθαρίσει” για 26 περιπτώσεις κατοικιών οφειλετών, ενώ η ίδια η ALPHA BANK έχει κρατήσει για “καθάρισμα” 9 οφειλέτες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η CEPAL χέρι-χέρι με την εργοδότριά της ALPHA BANK βγάζει σε πλειστηριασμό πρώτες κατοικίες χαμηλής αξίας και για χαμηλά χρέη ενώ για οφειλές εκατομμυρίων (π.χ. του εφοπλιστή Γουλανδρή) χορηγεί αφειδώς αναστολές πάντα με την παρότρυνση και υπογραφή της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Ένα μικρό δείγμα της απληστίας και του άγριου κυνηγητού των μικροοφειλετών είναι πέντε (5) πρώτες κατοικίες χαμηλής εμπορικής αξίας και για χαμηλά χρέη. Π.χ. τέτοιες περιπτώσεις είναι: εμπορικές αξίες 68.000 (Πατήσια), 44.000 (Αιγάλεω), 90.000 (Χαϊδάρι), 59.000 (Κερατσίνι) και 103.000 (Ν.Σμύρνη) ευρώ. Και τα αντίστοιχα χρέη ξεκινούν από 30.000 ευρώ και φθάνουν τις 78.000 ευρώ.

Συνολικά αυτή τη βδομάδα γίνονται 894 πλειστηριασμοί ακινήτων σε όλη τη χώρα. Από αυτούς οι 399 αφορούν κατοικίες. Στην Αττική οι κατοικίες που εκπλειστηριάζονται είναι 151 εξ' αυτών δε μόνο οι 37 έτυχαν αναστολής. Οι περισσότερες δε αναστολές αφορούν έχοντες και κατέχοντες.

Την ίδια μέρα στις 17.00 ας βρεθούμε στο κηπάκι της Τσαμαδού 12 για τη συνέλευσή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου