ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

Δυναμώστε τον αγώνα μας. Ελάτε μαζί μας στα ειρηνοδικεία, συμμετέχετε στις συνελεύσεις μας. Ενημερώστε μας για το πρόβλημά σας, στέλνοντας ένα μήνυμα στη διεύθυνση: noauctionsgr@gmail.com.

Σάββατο, 26 Μαΐου 2018

Βαρβάρα Σγούρα: το βαρύ πυροβολικό (παντός βεληνεκούς) των τραπεζών

Βαρβάρα Σγούρα: το βαρύ πυροβολικό (παντός βεληνεκούς) των τραπεζών


Σύμφωνα με τα επεξεργασμένα στοιχεία των αναγγελθέντων για το μήνα Μάϊο πλειστηριασμούς από συμβολαιογράφους της Αθήνας η κ. Σγούρα κατέχει τα πρωτεία σε αριθμό πλειστηριασμών.

Πιο συγκεκριμένα: Από τις 203 συνολικά περιπτώσεις οφειλετών των οποίων τα ακίνητα εκπλειστηριάζονται η εν λόγω συμβολαιογράφος και η βοηθός της (συστεγαζόμενη συμβολαιογράφος που έχει αναλάβει 2 περιπτώσεις πλειστηριασμών) έχουν αναλάβει τις 44 περιπτώσεις ήτοι ποσοστό 22% (δηλαδή σχεδόν ένα στους τέσσερις) πλειστηριασμούς. Εξ' αυτών οι 16 περιπτώσεις (δηλαδή ποσοστό 36%) αφορούν πρώτες κατοικίες.

Όσον αφορά την αξία των ακινήτων αλλά και το ύψος της οφειλής κι εδώ η κ. Σγούρα κατέχει αδιαμφισβήτητα τα πρωτεία. Προτιμά χαμηλής αξίας ακίνητα οφειλετών και μάλιστα με χαμηλές οφειλές. Όσον αφορά τους πελάτες της-τράπεζες είναι πλήρως συνεργάσιμη με όλες τις συστημικές τράπεζες.

Τέλος, η εν λόγω κυρία αναλαμβάνει ασμένως να διεκπεραιώσει πλειστηριασμούς ακινήτων επαρχίας από πόλεις όπου οι ντόπιοι συμβολαιογράφοι αρνούνται. Κοινώς ακολουθεί την τακτική "όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω".

Να σημειώσουμε ότι οι πιστοποιημένοι συμβολαιογράφοι στο νομό Αττικής ξεπερνούν πια τους 60, αλλά η κ. Σγούρα αποτελεί την πρώτη επιλογή των τραπεζών. Και αυτό λόγω της άκαμπτης και απάνθρωπης τακτικής της τόσο απέναντι σε οφειλέτες όσο και απέναντι στα κινήματα. Παράλληλα, η μόνιμα φρουρούμενη από την αστυνομία όλο το 24ωρο πολυκατοικία ένθα το γραφείο της αλλά και η οχύρωση της εισόδου της επιτρέπουν να επιτελεί με πολλή άνεση το "καθήκον" της.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου