ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

Δυναμώστε τον αγώνα μας. Ελάτε μαζί μας στα ειρηνοδικεία, συμμετέχετε στις συνελεύσεις μας. Ενημερώστε μας για το πρόβλημά σας, στέλνοντας ένα μήνυμα στη διεύθυνση: noauctionsgr@gmail.com.

Παρασκευή, 3 Αυγούστου 2018

Πλειστηριασμοί: έρχεται ο Μαύρος Σεπτέμβρης

Πλειστηριασμοί: έρχεται ο Μαύρος Σεπτέμβρης


Σύμφωνα με τα στοιχεία των δημοσιεύσεων για τους επικείμενους πλειστηριασμούς που έχουν αναρτηθεί μέχρι στιγμής ο μήνας Σεπτέμβρης προβλέπεται να εγκαινιάσει την περίοδο της πιο άγριας επίθεσης των τραπεζών κατά των οφειλετών τους.

Για την πρώτη βδομάδα του Σεπτέμβρη έχουν ανακοινωθεί πανελλαδικά 503 πράξεις πλειστηριασμών ακινήτων που ανήκουν σε 246 οφειλέτες. Σε αυτό τον αριθμό περιλαμβάνονται 6 πράξεις οι οποίες έχουν ανασταλεί. Επίσης δεν περιλαμβάνονται πλειστηριασμοί κινητών πραγμάτων.

Ως προς το ύψος της αξίας των ακινήτων η πλειοψηφία αφορά μικρής αξίας ακίνητα κάτι που καταδεικνύει ότι η εποχή της δήθεν κοινωνικής ευαισθησίας των τραπεζών αλλά και των λειτουργών τους συμβολαιογράφων παρήλθε οριστικά.

Στο κίνημα κατά των πλειστηριασμών απομένει να αφουγκραστεί την αγωνία ενός μεγάλου κοινωνικού στρώματος και να ανταποκριθεί στο αίτημά του να μην γίνουν λεία των αρπαχτικών κόποι δεκαετιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου