Αγωνίσου μαζί μας.

Οι πλειστηριασμοί είναι εδώ. Μη μένεις θεατής

Αν θέλεις να σώσεις το σπίτι σου, θα σταθούμε διπλα σου.

Όχι στην ανάθεση, Όχι στην παραίτηση.

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΩΝΥΜΑ-ΚΑΛΕΣΜΑ

ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΩΝΥΜΑ-ΚΑΛΕΣΜΑ

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αφού απέτυχε να αποδυναμώσει το κίνημα κατά των πλειστηριασμών με την μέθοδο της συκοφαντίας, νομοθετεί –και μάλιστα με τροπολογία που καταθέτει εκπρόθεσμα- την πιο άγρια καταστολή των αγωνιστών και αγωνιστριών που παλεύουν ενάντια στην μαζική υφαρπαγή της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας.

Με ένα χουντικής έμπνευσης ιδιώνυμο που ψηφίζεται σήμερα, καθιερώνει την αυτεπάγγελτη δίωξη και απειλεί με διώξεις και φυλακίσεις αυτούς και αυτές που αντιστέκονται στην αρπαγή από τις τράπεζες όσων περιουσιακών στοιχείων έχουν εναπομείνει στα εξοντωμένα από τα μνημόνια λαϊκά στρώματα. Με ακραίο κυνισμό, «βαφτίζει» μάλιστα αυτήν την καταστολή για την λεηλασία της λαϊκής στέγης και περιουσίας από τις τράπεζες ως «υπέρτερο δημοσιονομικό συμφέρον», καθιστώντας έτσι  απόλυτα σαφές ότι μία τέτοιας τεράστιας έκτασης αναδιανομή του πλούτου υπέρ του κεφαλαίου, δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί χωρίς μία τεράστιας έκτασης καταστολή.

Οι μαζικές πολιτικές διώξεις που προετοιμάζουν για τους αγωνιστές και τις αγωνίστριες κατά των πλειστηριασμών δεν μας τρομάζουν. Αντίθετα, αποκαλύπτουν το πραγματικό πρόσωπο και τις στοχεύσεις μιας κυβέρνησης απόλυτα υποταγμένης στην τρόικα και στα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου, η οποία έχει καπηλευτεί το όνομα της αριστεράς για να επιβάλλει τα πιο σκληρά αντιλαϊκά μέτρα.

Από την πλευρά μας, δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι θα συνεχίσουμε και θα εντείνουμε τον αγώνα μας ενάντια στους πλειστηριασμούς, ηλεκτρονικούς και μη. Θα συνεχίσουν να μας βλέπουν μπροστά τους στα Ειρηνοδικεία, στις τράπεζες, στα συμβολαιογραφικά γραφεία, στους δρόμους και τις γειτονιές!

Όλοι και όλες στις 4μμ στο Σύνταγμα, για να διαμαρτυρηθούμε μπροστά στη Βουλή κατά της ψήφισης του ιδιώνυμου Τσίπρα – Κοντονή!

Ενωτική Πρωτοβουλία κατά των Πλειστηριασμών
21/12/2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου