Αγωνίσου μαζί μας.

Οι πλειστηριασμοί είναι εδώ. Μη μένεις θεατής

Αν θέλεις να σώσεις το σπίτι σου, θα σταθούμε διπλα σου.

Όχι στην ανάθεση, Όχι στην παραίτηση.

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί: ο ύστατος εκβιασμός και οι μεθοδεύσεις του Γ. Ρούσκα δεν θα περάσουν.

Ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί: ο ύστατος εκβιασμός 
και οι μεθοδεύσεις του Γ. Ρούσκα δεν θα περάσουν.


Όλοι και Όλες τη Δευτέρα 27/11/ 17 στις 13.30 το μεσημέρι, Γ. Γενναδίου 4 στην Αθήνα,  έξω από τα γραφεία του συμβολαιογραφικού συλλόγου Αθήνας-Πειραιά-Αιγαίου-Δωδ/σου.

Η προγραμματισμένη για την Πέμπτη 23/11/17 έκτακτη γενική συνέλευση του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθήνας-Πειραιά-Αιγαίου-Δωδ/σου, τελικά δεν πραγματοποιήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας. Η πρόσκληση για τη συνέλευση έγινε από την απονομιμοποιημένη διοίκηση του συλλόγου και τον πρόεδρο Γ. Ρούσκα, μετά από συνεννόηση και συμφωνία με την κυβέρνηση και το κουαρτέτο, με στόχο να ανατρέψουν προηγούμενη απόφασή τους για αποχή απ’ όλους τους πλειστηριασμούς ακόμα και από τους ηλεκτρονικούς.

Η απάντηση στην πρόσκληση της συνέλευσης ήρθε από τη συντριπτική πλειοψηφία των συμβολαιογράφων οι οποίοι δεν προσήλθαν. Από τους 254 που χρειάζονταν για απαρτία προσήλθαν μόνο 64. Η εξέλιξη αυτή είναι άλλη μία νίκη του κινήματος κατά των πλειστηριασμών που έδωσαν το δυναμικό τους παρόν έξω από το θέατρο Ακάδημος που ήταν η συνέλευση, παρά την ισχυρή παρουσία των ΜΑΤ. Συγχρόνως όμως είναι και μια απάντηση της πλειοψηφίας των συμβολαιογράφων στον πρόεδρό τους Γ. Ρούσκα και μερικών μελών του Δ.Σ. του συλλόγου, οι οποίοι αφού τα έκαναν πλακάκια με τη μνημονιακή κυβέρνηση και αντιπολίτευση, το κουαρτέτο και τους τραπεζίτες, προσπαθούν να επιβάλλουν με τακτικισμούς τη μειοψηφική τους άποψη στο σύνολο των συμβολαιογράφων και να γίνουν τα όργανα της πιο βίαιης μεταφοράς πλούτου από τα πιο αδύναμα στρώματα της κοινωνίας στο κεφάλαιο. 

Χαιρετίζουμε τη σθεναρή απόρριψη από την πλειοψηφία των συμβολαιογράφων των εκβιασμών του Γ. Ρούσκα ο οποίος με "διάγγελμά" του λίγο πριν τη συνέλευση ούτε λίγο ούτε πολύ επικαλέσθηκε τον κίνδυνο που διατρέχουν οι τράπεζες αν δεν ξεκινήσουν άμεσα οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί. Ο Γ. Ρούσκας προτιμάει να σώσει ο λαός για μια ακόμη φορά τις τράπεζες, μένοντας ξεσπιτωμένος στο δρόμο.

Ο Ρούσκας μετά απ’ αυτή την εξέλιξη και με την καθοδήγηση κυβέρνησης-κουαρτέτου-τραπεζιτών, κατά παράβαση του άρθρου 105 του κώδικα συμβολαιογράφων, προσκαλεί σε επαναληπτική συνέλευση τη Δευτέρα 27/11/17, στα γραφεία του συμβολαιογραφικού συλλόγου Γ. Γενναδίου 4 στις 14.00 το μεσημέρι. Στόχος του είναι να επιβάλλει με κάθε τρόπο τη βούληση των αρπακτικών, που βιάζονται να αρπάξουν τη λαϊκή κατοικία και περιουσία ολοκληρώνοντας την εξαθλίωση του λαού, αφού ανεξαρτήτως ύπαρξης απαρτίας θα ληφθεί απόφαση για τη συνέχιση ή μη της αποχής τους. 

Οι εξαγγελίες της κυβέρνησης για καταστολή και εφαρμογή νόμων της εμφυλιοπολεμικής περιόδου, όχι μόνο δεν μας τρομάζουν αλλά αντίθετα μας δυναμώνουν και μαζικοποιούν το κίνημα κατά των πλειστηριασμών της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας. 
 Τη Δευτέρα 27/11 στις 13.30, θα είμαστε έξω από τα γραφεία του συμβολαιογραφικού συλλόγου Γ. Γενναδίου 4 ,
-για να στηρίξουμε τους συμβολαιογράφους που αρνούνται να υλοποιήσουν τις αποφάσεις της απονομιμοποιημένης διοίκησής τους και του ενεργούμενου προέδρου τους Γ. Ρούσκα.
-για να στηρίξουμε τους συμβολαιογράφους που παίρνουν το μέρος του λαού και όχι της κυβέρνησης, του κουαρτέτου και των τραπεζιτών,
-για να στηρίξουμε τους συμβολαιογράφους που ζητούν ουσιαστική προστασία της λαϊκής περιουσίας και αρνούνται να εμπλακούν στη διαδικασία αρπαγής της μέσω των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών,
-για να αποδοκιμάσουμε τις επιλογές του Ρούσκα και της διοίκησής του συλλόγου των συμβολαιογράφων, που δέχονται να γίνουν όργανα επιβολής της πιο άγριας νεοφιλελεύθερης πολιτικής,
Η θέση του συμβολαιογραφικού κλάδου δεν μπορεί να είναι με τις τράπεζες, αλλά δίπλα στον πολίτη

Όλοι και Όλες τη Δευτέρα 27/11/ 17 στις 13.30 το μεσημέρι έξω από τα γραφεία του συμβολαιογραφικού συλλόγου Αθήνας-Πειραιά-Αιγαίου-Δωδ/σου, Γ. Γενναδίου 4 στην Αθήνα

Υπερασπιζόμαστε τη λαϊκή κατοικία και περιουσία
Οι πλειστηριασμοί λαϊκής κατοικίας και περιουσίας 
θα μείνουν στα χαρτιά


Ενωτική Πρωτοβουλία κατά των Πλειστηριασμών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου