Αγωνίσου μαζί μας.

Οι πλειστηριασμοί είναι εδώ. Μη μένεις θεατής

Αν θέλεις να σώσεις το σπίτι σου, θα σταθούμε διπλα σου.

Όχι στην ανάθεση, Όχι στην παραίτηση.

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Όχι στο σπάσιμο της αποχής των συμβολαιογράφων. Όλοι αύριο στο θέατρο Ακάδημος.

Όχι στο σπάσιμο της αποχής των συμβολαιογράφων. 
 
Όλοι και Όλες αύριο Πέμπτη 23/11 στο θέατρο Ακάδημος.
Ιπποκράτους 17, ώρα 12.30.

Υπερασπιζόμαστε τη θέληση της πλειοψηφίας των συμβολαιογράφων
για αποχή από τους πλειστηριασμούς.

Να αποτρέψουμε τις απεργοσπαστικές μεθοδεύσεις
της λυκοσυμμαχίας Ρούσκα-κυβέρνησης και τραπεζιτών

ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΘΕΙ Η ΑΠΟΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ.

Ο υπόδικος πρόεδρος των συμβολαιογράφων Αθήνας κλπ. κ. Ρούσκας συγκάλεσε έκτακτη συνέλευση με αντικείμενο το σπάσιμο της αποχής των συμβολαιογράφων έως 31/12/2017 που είχε αποφασισθεί στις 4/11 στη γενική τους συνέλευση, προφασιζόμενος πως έχουν προκύψει νέα στοιχεία που αφορούν τον κλάδο τους και την άσκηση των καθηκόντων τους κατά τη διαδικασία των πλειστηριασμών. Τα νέα αυτά στοιχεία είναι κυρίως η θέσπιση της αυτεπάγγελτης διωξης των αδικηματων της απειλης κατα συμβολαιογραφων και της παραβιασης οικιακης ειρηνης για τα συμβολαιογραφικά γραφεία

Πατώντας πάνω στην υπόσχεση των υπουργών Τόσκα και Κοντονή με τους οποίους το προεδρείο του συλλόγου είχε "καλή συνεργασία", υπόσχεση που βρίσκεται εν όψει υλοποίησής της σε νόμο, διαβεβαιώνει ότι πλέον ο συμβολαιογράφος δεν έχει τίποτα να φοβηθεί.

Στην ουσία ο υπόδικος κ. Ρούσκας λανσάρει στην αυριανή συνέλευση τη μόνη υπόσχεση που του έδωσε η κυβέρνηση, την υπόσχεση της τρομοκράτησης και καταστολής του κινήματος κατά των πλειστηριασμών. Με αυτό τον "άσσο" στο μανίκι θα προσπαθήσει με χίλιες δυό μεθοδεύσεις (επιστολικές ψήφοι, κ.λπ) να αποσπάσει τη συναίνεση της πλειοψηφίας των συμβολαιογράφων στο σπάσιμο της αποχής.

Ο υπόδικος κ. Ρούσκας με την κλίκα του, που τόσο κόπτεται για τα συμφέροντα των συμβολαιογράφων, αγνοεί συστηματικά τα αιτήματά τους, καταστρατηγεί τις καταστατικές διατάξεις του συλλόγου, αυθαιρετεί σε μια σειρά ζητημάτων ζωτικής σημασίας για τα συμφέροντα και την αξιοπρέπεια του κλαδου. Έχοντας τις πλάτες των τραπεζιτών, των διεθνών κορακιών, πιστός εντολοδόχος της κυβέρνησης, μπορεί να νομίσει πως τα ιδιώνυμα και όποιον άλλο νόμο ζητήσουν οι θεσμοί να θεσπισθεί, θα αναχαιτίσει το κίνημα κατά των πλειστηριασμών και της λεηλασίας των ζωών εκατομμυρίων πολιτών, θα κάμψει το φρόνημα όσων συμβολαιογράφων αντιστέκονται στις λυκοσυμμαχίες του.

Συνήθως όμως, και τόχει δείξει η ιστορία, καμμία δίωξη, καμμία καταστολή δεν έγιναν το ανάχωμα ενάντια στη θέληση των πολλών.

Ενωτική Πρωτοβουλία κατά των πλειστηριασμών
Αθήνα 22/11/2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου